Verduurzaam je huis bijeenkomst

Bijeenkomst IJhorst Bespaart energie en kosten

Datum en tijd: dinsdag 17 oktober 2023, van 19.45 tot 21.30 uur (inloop 19.30 uur)

Locatie: De Poele te IJhorst

Voor wie?: woningeigenaren in IJhorst

Door de hogere energiekosten is het interessant je huis te verduurzamen. IJhorst Energie helpt je vooruit. Doe gratis mee en bespaar!

De energieprijzen zijn nog steeds onzeker en we willen minder afhankelijk worden van aardgas. Dat geldt ook voor IJhorst. Een goed moment om serieus na te denken over het verduurzamen van je huis. Bijvoorbeeld met isolatie, ventilatie, zonnepanelen en misschien zelfs een warmtepomp. Je kunt het meteen groot aanpakken maar ook beginnen met kleine stappen. Tijdens deze bijeenkomst van IJhorst Energie kom je te weten hoe je het slim aanpakt, welke mogelijkheden en subsidies er zijn. Als bezoekende woningeigenaar krijg je een gratis energieadvies van een erkende energieadviseur aangeboden. Zo krijg je de mogelijkheden voor je eigen huis precies in beeld en word je verder geholpen. Dus mis dit niet!

Deze bijeenkomst maakt deel uit van een project van IJhorst Energie om gedurende langere periode inwoners te helpen hun huis te verduurzamen. Met informatie, begeleiding en het wegnemen van drempels. We starten met de bijeenkomst een derde groep op die hiervan gebruik kan maken. In 2022 zijn er twee groepen opgestart. De eerste deelnemers hebben hun huis al verduurzaamd en dat gunnen we de nieuwe deelnemers ook. Je bent welkom.

Aanmelden: Bij IJhorst Energie: info@ijhorstenergie.nl.