In ontwikkeling

Totale installatie panelen
0
Totale jaaropbrengst kWh
7
kWh opbrengst per paneel
0

Deelnemer met 10 participaties (=panelen) Recht op 10/171e deel van de totaalopbrengst

Postcoderoos 3

De voorbereidingen van het derde project Postcoderoos zijn in volle gang. De gevraagde subsidie in het kader van de SCE is toegekend en de panelen liggen klaar voor installatie zodra de weersomstandigheden gunstig zijn en de installateur, KST uit Staphorst,  aan de slag kan. In totaal worden 171 panelen met elk een vermogen van 500 Wpiek in oost-west ligging op een stal gelegd aan de Groot Oeverweg, net over de grens van IJhorst met Avereest (Balkbrug). 

 Op 6 februari 2024 heeft het bestuur uitgebreid informatie verschaft aan de 19 deelnemers aan dit project en zijn de deelnemersovereenkomsten getekend.

Hoewel het project tijdig is aangemeld bij Enexis is er toch vertraging ontstaan bij de aansluiting op het het elektriciteitsnetwerk, omdat er geen goede inschatting was gemaakt van de  capaciteit van de bestaande infrastructuur. We verwachten dat de installatie in het 3e kwartaal van 2024 zal gaan draaien.

Brochures

Wilt u meedoen?

In de loop van 2022 starten we ons derde project postcoderoos. Daarvoor zijn we op zoek naar een geschikte locatie. Mocht u belangstelling hebben om deel te nemen aan dit 3de project dan kunt u zich nu opgeven via de knop “Inschrijven”.

Voor meer informatie over IJhorst energie en onze projecten kunt u ook contact opnemen via info@ijhorstenergie.nl